BENVINGUTS AL CAFÈ DEL POSTE !

La nostra història

La història del “Cafè del Poste” té els seus orígens en l'any 1962. La necessitat d'oferir begudes refrescants a les persones que en aquell moment construïen la benzinera, va impulsar als nostres avis, Diego i Carmen, a l'inici d'aquesta activitat. La tercera generació familiar ha decidit fer front a un gran repte, renovar íntegrament i re-inventar aquest establiment llegendari conegut arreu de la província gironina.


La nostra filosofia

La nostra consciència, el nostre sentit de la responsabilitat i el respecte pel medi ambient, pels bons aliments i per l'excel·lència en la qualitat, ens han dut a confeccionar una oferta que inclou productes ecològics, de la nostra terra i d'el.laboració pròpia amb un alt valor afegit.

Aquests esforços ja han obtingut els seus primers fruits, aconseguint assolir unes fites històriques en un temps record. Hem estat certificats amb el "Punt Espresso" que garantitza un segell de qualitat en la preparació del cafè espresso perfecte, i que té com objectiu proporcionar la màxima satisfacció als nostres clients.

Hem estat distinguits en varies ocasions "Km 0" per l'associació internacional Slow Food.

La nostra proposta

Un dels nostres punts forts, és la innovació, no et deixarem mai de sorprendre amb noves creacions e idees.

Al nostre establiment podràs degustar un autèntic cafè espresso, sucs de fruita, tes o infusions que provenen de cultiu ecològic, cerveses artesanals catalanes, vins de la nostra terra, batuts, smoothie's, cafès frappés, cocktails, ginebres "premium", tapes innovadores, hamburgueses "gourmet" d'el.laboració pròpia amb carn 100% de vedella ecològica, crêpes farcides salades i dolces, frankfurts alemanys, sandvitxos vegetarians, especials i diferents, pasta fresca italiana, amanides creatives, brioixeria fina pel paladar o postres casolans per llepar-se els dits.

El nostre espai

Des d'un inici, l'objectiu ha estat dignificar un espai com és la cafeteria. Crear un establiment on les persones es sentin a gust, on passin una estona agradable amb un rerefons de música relaxant, on puguin llegir, xerrar, riure, escriure o simplement, somniar.

Hem creat un espai que a mesura que passen les hores del dia, es va transformant i re-inventant. Un espai, tant interior com exterior, acollidor, pensat per a persones que recerquen un valor afegit i que tenen en comú el bon gust. Un espai, on fins i tot els més petits gaudiran del seu raconet. Un espai on es pot degustar el primer cafè del matí, l'esmorzar, el vermut, el menú del migdia, el berenar, el sopar i acabar en el chill-out & lounge club fent un combinat.

Mitjançant el nostre web, pàgina de Facebook i compte de Twitter, podreu interactuar amb nosaltres i realitzar diferents suggeriments. Us facilitem l'accés a internet amb connexió Wi-Fi gratuïta.

Tot l'equip del "Cafè del Poste" us desitja que gaudiu d'una agradable experiència !